Termeni si conditii

Site-ul www.creme-personalizate.ro este administrat de SC Beauty Lab SRL, CUI 35707927, J13/445/2016, capital social: 200 lei, cu sediul social in STR. LIMANULUI NR.2 CAMERA 1, Constanta, judet Constanta, nr de telefon de contact: 0723 470 888
Creme-personalizate.ro furnizeaza servicii sub rezerva urmatorilor termeni, conditii si dispozitii (numiti in continuare „Termeni si Conditii”). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicati faptul ca ati inteles acesti Termeni si Conditii si ii acceptati ca echivalent juridic al unui contract scris si semnat, oferindu-va acordul asupra acestor Termeni si Conditii.
Creme-personalizate.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, cu efect imediat ca urmare a postarii pe site-ul nostru.

La creme-personalizate.ro suntem dedicati sa oferim servicii si produse exceptionale. In cazul in care, pentru orice motiv, nu sunteti complet multumit de produsele cumparate sau de livrarea acestora, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Noi furnizam doar creme si lotiuni avand ca zona de aplicare zona fetei, creme fabricate dupa retete verificate si notificate pe portalul comisiei europene, creme ce contin buletine de analiza per lot efectuate in laboratoare de prestigiu din Capitala, totul pentru a va asigura calitatea produselor noastre.
Acest site este oferit sub forma sa actuala (asa cum este disponibil la momentul accesarii) fara nici un tip de garantii explicite sau implicite, cu privire la functionare, informatii, continut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Creme-personalizate.ro nu va fi raspunzator pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achizitionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive si subsecvente.

Descrierea fiecarui produs cu efectele sale si  ingredientii INCI este disponibila inainte de a efectua comanda, impreuna cu modul de administrare. De asemenea, va oferim consiliere telefonica in caz ca aveti intrebari legat de produsele noastre. Acest serviciu este gratuit.
Fotografia borcanului ce apare pe site este o randare si exista anumite diferente fata de varianta reala. Varianta reala poate fi observata accesand Galeria. Fiecare produs este manufacturat in parte iar fiecare client isi alege mesajul ce va fi scris pe borcanul cremei in limita a 25 caractere.
Preturile produselor afisate pe site contin toate taxele (TVA), taxele de livrare vor fi afisate dupa selectarea produselor in cosul de cumparaturi. Toate preturile afisate pe site pot fi modificate.

Garantia produselor
Produsele disponibile la comercializare pe site-ul creme-personalizate.ro beneficiaza de garantie in baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Solicitarea de garantie se ia in considerare doar daca produsul returnat este intact, nefolosit si insotit de documentele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de cumparator plus o taxa de 10 ron ce reprezinta personalizarea produsului. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor testate, partial folosite sau ce prezinta urme de lovituri, ciobiri, zgarieri sau alte semne de deteriorare. Produsele returnate vor fi nedesfacute si nefolosite.

METODE DE COMANDA
Dupa alegerea produsului potrivit dorintelor si necesitatilor dvs., adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Aici trebuie sa va autentificati in contul dvs (sau sa inregistrati un nou cont). Completati apoi adresa de facturare si cea de livrare si lansati comanda. Momentan nu avem disponibila decat plata ramburs.
Aici veti regasi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor, data livrarii si suma pe care o aveti de achitat..
Dupa confirmarea comenzii, veti primi un email de confirmare a comenzii plasate ce va contine toate detaliile acesteia. Dupa verificarea acestor informatii, in cazul in care exista erori, clientul are obligatia sa notifice serviciul clienti la adresa: contact@creme-personalizate.ro
Creme-personalizate.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice amanari, intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defectiuni tehnice, intarzieri de transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat in bazele de date proprii.
Confirmarea de livrare va fi trimisa prin email, in cel mai scurt timp dupa efectuarea livrarii si va fi insotita de numarul de AWB.
Datorita personalizarii in totalitate a produselor, aveti in vedere termenul de trimitere a comenzii spre livrare de aproximativ 7 zile lucratoare.

Modificari si anulari de comenzi
Anularea comenzilor se poate face telefonic la numarul: 0723 470 888. Permitem modificarea sau anularea comenzilor in termen de maxim 24h de la data comenzii, moment in care comanda incepe sa fie procesata.

Reclamatii
La Creme-personalizate.ro, facem toate eforturile pentru a va asigura ca veti primi servicii excelente. In cazul in care, in orice moment, aveti probleme cu o comanda, va rugam sa ne telefonati la nr 0723 470 888. Folosim aceasta metoda deoarece este mai rapida. Reclamatiile trebuie sa cuprinda numele si datele de identificare ale clientului, datele de contact (numar de telefon, email si numarul comenzii la care se refera reclamatia) si obiectul reclamatiei – descriere si fotografii, daca este cazul.

LIVRAREA PRODUSELOR
Taxa de livrare 
Creme-personalizate.ro livreaza toate produsele prezentate pe tot teritoriul national, livrarea se va face prin curier rapid, taxa de livrare este de 15 Lei pentru primul kg.
Politica de livrare
Programul de livrari Creme-personalizate.ro este: Luni-Vineri intre 10:00-16:00, Sambata, Duminica: inchis.
Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corecta la care se va face livrarea. In cazul oricarei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi trasi la raspundere si prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de inlocuire sau de restituire. In cazul in care livrarea nu se efectueaza deloc, din cauze care nu tin de vina clientului, va vom oferi posibilitatea de inlocuire a comenzii. Clientul nu va fi in masura sa pretinda o alta comanda in valoare mai mare decat comanda plasata si neonorata.
Creme-personalizate.ro nu va fi facut responsabil pentru:
Produse livrate la adrese incorect furnizate de client
Livrari nereusite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre client
Calitatea deteriorata a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizata de client, sau o redirectionare solicitata de client
Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzatoare de catre firma de curierat.
 POLITICA DE RETURNARE SI INLOCUIRE A PRODUSELOR
Conform legislatiei romane in vigoare (Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative – publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), orice client are dreptul de a returna produsele achizitionate, prin apelarea la denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna – produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.
Procedura de retur:
Veti contacta departamentul de vanzari la nr de tel 0723 470 888, specificand numarul comenzii dvs.
Specificati produsul pe care vreti sa-l returnati, specificati motivul returnarii.
Dupa primirea confirmarii, puteti trimite coletul prin curier la SC Beauty Lab SRL, adresa Strada Limanului nr 2. Camera 1 ,Constanta, in maxim 7 (sapte zile lucratoare de la data primirii comenzii). Taxele de transport vor fi suportate de dvs . In caz contrar coletul nu va fi primit.
Coletul trebuie sa contina: produselor de returnat (acestea trebuie sa fie sigilate, in ambalajul original, nedeteriorat si sa contina toate elementele/accesoriile initiale), o copie a facturii initiale, o adresa semnata de persoana care a platit comanda prin care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. Suma platita va fi rambursata integral minus suma de 10 ron reprezentata de personalizarea produsului, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 zile lucratoare de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 30 zile trec de la ultima care a fost primita).
Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri (Conform ordonantei de guvern 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c)
In cazul refuzului returului veti fi instiintati despre modul si conditiile in care coletul poate ajunge la dvs.

Creme-personalizate.ro nu este obligat sa anunte clientul fata de stocul disponibil in timp real.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Site-ul creme-personalizate.ro poate fi accesat si vizitat fara nici o restrictie si fara a necesita inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Inregistrarea ca utilizator va va oferi insa posibilitatea de a avea acces la detaliile si situatia comenzilor, primirea Newsletterului Creme-personalizate.ro, aflarea tuturor actualizarilor si beneficiilor oferite de noi, oferte promotionale exclusive pentru utilizatori. In cazul in care alegeti sa va inregistrati pe site-ul nostru va dati acordul asupra acestor Termeni si Conditii de utilizare si asupra Politicii de Confidentialitate. In timpul procesului de inregistrare a contului vi se va cere sa selectati o parola unica. Sunteti deplin responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si pentru toate activitatile care au loc sub parola. Prin autentificarea in contul dvs. declarati si garantati ca:
sunteti clientul care s-a inregistrat pe site;
utilizati serviciile exclusiv in scopurile autorizate
nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intentia de a juca rolul acestei persoane;
nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o alta persoana are dreptul, in cazul in care nu aveti autorizatia acelei persoane de a folosi numele acesteia;
nu sunteti un concurent al creme-personalizate.ro, sau reprezentant al acestuia.
Va rugam sa ne instiintati contact@creme-personalizate.ro de orice utilizare potential neautorizata a contului dvs. sau suspiciune de incalcare a securitatii.

LIMITAREA RASPUNDERII
Sunteti de acord ca (cu exceptia celor prevazute in mod explicit in prezentul document), Creme-personalizate.ro, functionarii, angajatii, reprezentantii si furnizorii acesteia nu vor fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau orice parte terta pentru oricare dintre urmatoarele daune-interese legate de relatia noastra comerciala (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre sau continutul site-ului), sau alte parti terte sau site-uri web: daune indirecte, exemplare, speciale, incidentale, punitive sau de consecinta, sau daune pentru pierderi de profit, de venituri, de date sau de utilizare, suportate de dumneavoastra sau orice terta parte, in cadrul unei actiuni contractuale sau de prejudiciu, referitoare la produsele noastre sau de acces si de utilizare a siteului noastru, sau a oricarui alt hiper-link al unui site tert, chiar daca am fost avizati sau instiintati de posibilitatea unor astfel de daune.
Fara a aduce atingere oricaror prevederi contrare, raspunderea noastra pentru orice daune rezultate din relatia cu dvs. (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre, sau continutul site-ului), sau site-uri terte, in orice moment, va fi limitata la suma platita Creme-personalizate.ro pentru tranzactia ce da nastere raspunderii, sau, in cazul in care nu exista nici o tranzactie platita, cea mai mica dintre sumele platite de catre dumneavoastra catre Creme-personalizate.ro in ultimele douasprezece (12) luni plus cincizeci de lei (50 lei).
Daca orice prevedere a Termenilor si Conditiilor este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi vor continua totusi in vigoare si cu efecte depline, iar dispozitia nula, invalida, sau neaplicabila se va considera modificata astfel incat sa fie valabila si executorie in limita maxima permisa de lege.

METODE DE CONTACTARE
Daca aveti orice comentarii sau intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la: contact@creme-personalizate.ro sau la nr de telefon
0723 470 888
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Informatiile pe care le colectam de la clienti ne ajuta sa personalizam si sa imbunatatim in permanenta experienta dumneavoastra pe acest site. Datele cu caracter personal ale clientilor si/sau vizitatorilor vor fi colectate, prin mijloace manuale si automatizate, doar in scopul emiterii facturilor de produse, livrarii comenzilor plasate, colectarii creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea comerciala. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de drept de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul trebuie sa se adreseze in scris pe adresa de email contact@creme-personalizate.ro
13.  INTREGUL ACORD
Acesti Termeni si Conditii constituie intregul acord intre dvs. si Creme-personalizate.ro cu privire la utilizarea si materiale disponibile prin intermediul site-ului, si inlocuiesc toate comunicarile anterioare sau actuale, si intelegerile intre dvs. si Creme-personalizate.ro cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate in mod expres in acesti termeni si conditii sunt rezervate.
14.  LEGEA APLICABILA
Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Spune-ne parerea ta!

Am facut acest site ca sa putem indeplini nevoile tuturor dar fiecare este unic in felul lui din acest motiv fiecare dorinta conteaza si vom tine cont de ea, noi vom fi in continua dezvoltare alaturi de voi si de aceea asteptam mesajele si sugestiile voastre!


preloader