natural

Cum recunoastem si alegem o crema pentru ten cu adevarat calitativa?

Crema pentru ten este produsul cosmetic pentru ingrijirea lui pe care majoritatea femeilor il folosesc zilnic, uneori chiar si de doua ori pe zi, incepand din perioada adolescentei si pana la batranete. Scopul unei creme de fata este sa protejeze si infrumuseteze tenul, chiar si atunci cand nu folosesti produse de machiaj. Pe langa efectul de hidratare ce il au majoritatea cremelor ea poate avea multe alte efecte precum  incetinirea aparitiei ridurilor, reglarea secretiei de sebuum, matifiere, etc.

O crema calitativa facuta din ingrediente naturale va face lucruri mari pentru frumusetea tenului tau atat pe termen scurt acesta fiind sanatos si proaspat, cat si pe termen lung cand acesta isi va pastra fermitatea, elasticitatea si culoarea uniforma. Cheia pentru a profita la maxim de beneficiile unui astfel de produs cosmetic pe care il vei aplica zilnic tot restul vietii este sa alegi o crema de calitate facuta din ingrediente naturale cu un minim absolut de conservanti si nu inferioara la un pret redus ce nu contine ingredientele necesare unei creme cu adevarat de efect.

Astfel de produse cosmetice odata deschise, mentinute la temperatura camerei rezista maxim 30-40 zile si nu luni sau ani cum rezista majoritatea cremelor ce contin mai mult conservanti decat ingrediente benefice tenului.

Cum ne alegem crema pentru tenul nostru?

 

reducere  Desi in comert exista o tona de creme ‘minune’ trebuie sa intelegeti ca orice produs este marketat cat mai ostentativ si la un pret cat mai mic  eventual la reducere (cu cele mai slabe calitativ ingrediente folosite) tocmai pentru a vinde cat mai mult. Nici producatorul si nici distribuitorul nu este interesat decat de un singur lucru: Sa vanda cat mai mult !

Cand va alegeti crema ideala pentru tenul vostru trebuie sa aveti in vedere urmatoarele lucruri :

1) ce tip de ten aveti

2) varsta pe care o aveti

3) daca dorim o crema de zi sau una de noapte

4) efectele pe care le dorim sa le aiba.

caucasian smiling woman applies moisturizer onto face

Doar asa putem sa ne alegem o crema ideala pentru tenul nostru, nu luand crema Mov de pe raftul 3 ce se afla la reducere :)
Daca tineti la tenul pe care il aveti si va doriti o crema exact asa cum aveti nevoie ca ea sa fie, creata in functie de cerintele voastre doar din ingrediente naturale atunci acest lucru este posibil doar accesand configuratorul de pe site-ul nostru.

favicon

-->

Spune-ne parerea ta!

Am facut acest site ca sa putem indeplini nevoile tuturor dar fiecare este unic in felul lui din acest motiv fiecare dorinta conteaza si vom tine cont de ea, noi vom fi in continua dezvoltare alaturi de voi si de aceea asteptam mesajele si sugestiile voastre!


preloader